Roze in februari

Ik ben gek op plateaus, de meeste die ik heb zijn van hout, maar heb ook een metalen ronde. Die laatste is eigenlijk de onderkant en opvangschaal van onze vuurkorf, maar ik maakte hem laatst schoon en dacht toen ineens “heee, die is eigenlijk leuk als onderzetter…”, viltjes eronder gedaan en nu is het een plateau voor mijn vaasjes 🙂

De meeste zijn dus van hout en die heb ik in verschillende kleuren en maten. Ze staan ook vaak op foto’s, want ik vind het zo leuk staan.

De houten plateau op de foto’s hierboven heb ik al heel lang en eigenlijk staat hij in de keuken met specerijen potjes erop, maar die heb ik even in de kast gezet. En nu fungeert hij dus als onderzetter. Deze week roze bloemen met als mooiste deze prachtige orchidee!

2 Reacties

 • mariska hesselink 12 februari 12:54

  Hallo Judith,
  Ik volg je nu al een tijdje op instagram en wat ben ik elke keer weer enthousiast als ik een post van je zie.
  Zelf ben ik ook bloemist en vind de manier waarop je de individuele bloem presenteert helemaal leuk!
  Op deze manier word het voor iedereen ook wat toegankelijker....
  Dus toen ik zag dat je ook een blog had heb ik deze direct bij mijn favorieten geplaatst.
  Groetjes Mariska

  • Judith Slagter 12 februari 19:31

   Hoi Mariska,
   Wat een leuke reactie! Echt leuk om te horen dat je enthousiast word van mijn foto's.
   En ik vind het inderdaad heel leuk om bloemen toegankelijk te maken voor iedereen, een groot boeket is leuk, maar koop je toch niet zo snel, aangezien het meestal vrij duur is. Maar met een klein bosje ranonkels of wat andere losse bloemen kun je ook hele leuk dingen doen, dat wil ik inderdaad proberen over te brengen. Leuk als dat lukt :)
   Ik heb net een account bij Bloglovin' aangemaakt, dus als je dat ook hebt kun je me daar volgen.
   Bedankt en groetjes, Judith

Geef een reactie