Bloementrends en -inspiratie

Omdat het huis momenteel even stil ligt wat bloemen betreft, heb ik ook geen foto’s voor mijn blog. Dat vind ik jammer, dus heb ik iets verzonnen.

Mijn schoonzusje kwam een paar weken geleden naar me toe en ze had wat bloemen gekregen van een vriend. In dit geval lange takken. Maar wat moest ze er mee? Staan ze beter in een lange vaas, kon ze ze beter afknippen in een wat breder lager vaasje of allemaal losse kleine vaasjes?
Ze was naar dit blog gegaan om te kijken of ze iets kon vinden, maar dat lukte niet. Of ik niet een keertje wat ideetjes kon geven over verschillende bloemen in verschillende vazen. Welke bloemen passen nou het beste bij welke vaas?

tumblr_nkcj39a3sg1tmmkdno1_1280

Dat hebben vast meer mensen en ik moet zeggen dat als ik zelf bloemen heb gekocht ik het soms ook niet weet. Dan blijf ik wisselen tot het naar mijn zin is. Ook is het wel eens zo dat ik het vandaag in een grote vaas heb neergezet en morgen het weer in allemaal kleine vaasje staat.

Ik ga in delen doen wat mijn schoonzusje me vroeg. Daarbij heb ik ook gekeken naar welke trends je nu ziet op het gebied van bloemen. Iets waar ik altijd mee bezig ben. Op Pinterest, Instagram en blogs ben ik altijd aan het kijken wat andere doen met hun bloemen. Op zoek naar iets vernieuwends. Een nieuwe stijl van schikken, bloemen die voorheen ouderwets waren en nu weer terug zijn, mooie en spannende kleurencombinaties etc. Voor deze serie op mijn blog heb ik nu voor vier trends gekozen die ik veel terug zie op social media. Deze ga ik in een paar weken uitlichten met eigen foto’s en foto’s van andere die ik heb gevonden op Pinterest en verschillende blogs.

Na deze reeks hoop ik weer helemaal terug te zijn met mijn eigen bloemen. (En dus ook dat het huis af is ;))

Ik hoop dat je er inspiratie uit haalt en het misschien makkelijker maakt om gericht bloemen te vinden voor de vaas die je hebt of een vaas zoeken voor de bloemen die je hebt gekocht of gekregen.

Vrijdag komt het eerste deel online!

Liefs, Judith

0 Reacties

    Geef een reactie