Knallende Paaskleuren

Heerlijk combinatie vind ik het: geel en roze. Beetje gek, maar het maakt me zo vrolijk! Alleen maar geel vind ik wel heel erg “pasen” dus ik gooi er liever een kleurtje bij. Deze keer ook wat paars / donker roze.

De bolvaas met de gele plastic onderkant zag ik vorig jaar winter in de kringloop. Mijn hoofd zei meteen “nee joh, wat is dit voor rare gele, té vrolijke vaas”, maar voor die 50 cent heb ik hem toch maar mee genomen. Ik dacht dat het “ooit” wel weer voorjaar zou worden en er dan vast wel wat geels het huis in zou komen. En nu eindelijk mocht hij erbij staan!

knallendepaaskleuren1

knallendepaaskleuren2

Van links naar recht zijn dit de bloemen: tulp, ranonkel, roze anjer (vooraan), roze leeuwenbek (achteraan), groen-witte franse tulp, sneeuwbal, anemoon, donker roze hyacint, wax flower, tulp en roos.

Allemaal een heel fijn Paasweekend. Vast met vrienden en familie en hopelijk een lekker april-zonnetje.

1 Reactie

  • Yvet 3 april 14:57

    Gezellig juud!! Voor jullie ook lekker paas weekend

Geef een reactie