Pastelkleurtjes

Ik hou heel erg van pastel kleurige bloemen, maar soms vind ik het wel erg leuk als er net nog even een klein knalkleurtje door heen zit. Bij deze boeketten heb ik twee smalle vazen gebruikt en ben begonnen met een halve bos beregras te verdelen over de vazen. Eerst alle pastelkleurtjes erin; omdat ik van veel bloemen maar 1 stuk had, zijn de vazen toch verschillend. Voor wat extra pit in het boeket zitten er een paar hard-roze bloemen in. En een onwijs grote oranje franse tulp. Ik heb niet vaak zo’n grote gezien. Op een foto is het altijd lastig over te brengen, maar misschien zie je het verschil als je naar de roos kijkt.

Voor de liefhebber de namen van de gebruikte bloemen: Gloriosa, sneeuwbal, witte ornithogalum (zuidenwindlelie), donker roze celosia, licht paarse violier, blauwe delphinium, zalm digitalis (vingerhoedskruid), paarse clematis, donker roze leeuwenbek, roos, tulp, digitalis en ertussen zit beregras.

0 Reacties

    Geef een reactie