Jelmer & MarritBruiloft

Een poosje geleden kreeg ik een heel lief mailtje met de vraag of ik misschien een bruidsboeket wilde maken. Het mailtje kwam van Marrit. Ze ging al bijna trouwen en kon eigenlijk niet echt vinden wat ze nou wilde met de bloemen voor hun bruiloft. Bij alle bloemisten waar ze langs ging, werd haar een biedermeier aangesmeerd. Of hoe ze het zelf noemde: een “champignon-boeketje”. 🙂
En dat was precies wat ze niet wilde.

Marrit volgde me een tijdje op Instagram en las mijn blog en daar zag ze soms (bruids-)boeketjes langskomen die helemaal niet saai rond en standaard waren. En vandaar dat ze me mailde. Of ik iets in mijn ‘style’ wilde maken.
Losjes, vrolijk, een paar rode bloemen, vanwege de rode stropdas van de bruidegom en een paar zonnebloemen.

Omdat het niet naast de deur was, zat ik twee uur in de auto om het bruidsboeket naar Friesland te brengen. Ik kon dus mooi twee uur lang zenuwachtig zijn over hoe ze het boeket zou vinden.
Gelukkig reageerde ze echt precies zoals ik had gehoopt!
Bruidsboeketten maken blijft spannend. Je wilt dat het echt perfect is en dat de bruid er de hele dag, als ze er naar kijkt, een grote smile op haar gezicht van krijgt.

De locatie was echt super! Het vakantiehuisje van haar familie, aan het water, met een grote partytent voor het feest ‘s avonds. Marrit had zelf het leuke idee om de witte trap in huis aan te kleden met bloemen. Zo gezegd, zo gedaan: op elke tree stond een lege wijnfles met een paar bloemen erin. Zag er super uit! Ook had ze nog een paar vazen die ik vulde. En dan blijkt weer: Wat doen bloemen toch veel!! Met deze paar bloemen was het hele huisje vrolijk en “party ready”!

fries-bruidsboeket

Ik kon echt niet wachten op de foto’s. Natuurlijk was ik heel benieuwd hoe het complete plaatje eruit zag. De bloemen, in combinatie met de jurk en natuurlijk samen met de bruidegom.
Maar ook omdat de foto’s werden gemaakt door de getalenteerde fotografe Hanke Arkenbout. Ze fotografeert analoog, waardoor je echt bijzondere foto’s krijgt.

Ik vond het super om Marrit en Jelmer te mogen helpen deze dag nog mooier te maken! En oordeel zelf, maar ik vind ze echt een prachtstel!

Marrit blogt zelf ook. Over haar nieuwe huis, tips, DIY’s en natuurlijk ook over haar bruiloft. Neem absoluut een kijkje op haar mooie blog: done by myself!

2 Reacties

 • Wimke 3 juni 16:59

  Zo'n mooi bruidsboeket heb ik nog nooit gezien, prachtig prachtig

  Xx Wimke

  • Judith Slagter 3 juni 20:24

   Mooiste compliment wat je kan geven Wimke! Echt heel erg bedankt, lief van je!
   Xx

Geef een reactie