Fijne vakantie!

Dat bloemen niet altijd in een grote vaas hoeven te staan zie je hier wel vaker. Ik zet ze vaak in verschillende vaasjes bij elkaar. Dezelfde kleur, vorm of allemaal verschillende. Maar ook kan één smal vaasje al heel gezellig staan. Zorg voor lengteverschil en verschil in de bloem grootte. Wat smalle, hoge bloemen de hoogte in, en een wat grovere bloem onderin.

Kijk eens of je bloeiende bloemen hebt in de tuin, die zijn hier ook heel geschikt voor. De roos, het paarse bloemetje en het onderste roze bloemetje heb ik net uit onze tuin geknipt. Vooral de roos ruikt erg lekker, dat kun je wel zien 😉
Als ik bezig bent met foto’s maken is er altijd één (of zelfs twee) zoon(s) thuis, dus tussen alle foto’s die ik dan heb gemaakt zitten er altijd een paar tussen waar een voet, hand, hoofd of gewoon een héél bewegend kind op te zien is. Meestal gebruik ik die niet, maar als ze niet weg te slaan zijn bij de roos, omdat deze zo lekker ruikt, dan hoort die er natuurlijk tussen!

Je kunt met zo’n vaasje heel leuk een hoek opvullen of een tafeltje naast de bank. En bij mij staat er heel vaak zo een soort boeketje naast de tv op het dressoir. Valt de tv ook niet zo erg op.

In het vaasje zitten de volgende bloemen, van links naar rechts: Craspedia bolletje, roos, allium (uienbol), verbena, pioen, gladiool, cosmea, juffertje-in-het-groen.


In de vakantie leg ik het blog even aan de kant. Even een aantal weken volledig vakantie vieren, op vakantie gaan en leuke dingen doen met de jongens. Even geen blog in mijn achterhoofd. Ben benieuwd of dat gaat lukken, het zit er zo in.

Geniet van je vakantie en tot over een paar weken, helemaal fris en opgeladen!
Liefs

0 Reacties

    Geef een reactie