Nazomer-roze

Deze week ging ik voor rustige kleuren in het roze/blauw met een klein beetje wit. Ik zal het woord “pastel” niet meer gebruiken, want dat zeg ik al zoo vaak. Het zijn dus rustige kleuren 😉

Wat zijn dahlia’s toch geweldige bloemen. Ze zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten. Ze ‘maken’ je hele boeket!

Dat het toch echt al september is zie je ook in de bloemen, niet alleen door de dahlia’s, maar ook door de sneeuwbessen en grassen. Echte nazomerse bloemen. Gelukkig zijn er ook nog delphiniums om het zomerse zo lang mogelijk in huis te houden. Het gaat er bij mij namelijk echt niet in dat de zomer al is afgelopen, meteorologisch gezien..

In mijn beleving hebben we amper zomer gehad. Dit schijnt niet te kloppen, want ook deze zomer zijn er weer allemaal records verbroken, dus het zit vast in mijn hoofd, maar ik hoop toch echt zo ontzettend op een warme nazomer/herfst.

Vanaf vroeger is september altijd wel mijn lievelingsmaand, waarschijnlijk (ik weet het wel zeker) omdat ik in deze maand jarig ben. Deze maand een wel heel bijzondere verjaardag, want ik word 30!! En dat zou ik heel graag buiten vieren, dus dan zou een zacht temperatuurtje helemaal lekker zijn.
Ik ben ook altijd wel gek op de herfst geweest, maar wel het liefst in combinatie met veel zon. En daar hopen we dan maar op!!

1 Reactie

Geef een reactie