Mark & JanineBruiloft

Als jullie mijn Instagram volgen hadden jullie wel meegekregen dat ik in juni twee bruidsboeketten had voor vriendinnen. De eerste was van mijn lieve vriendin Janine, die ik echt het allerlangst ken van al mijn vriendinnen. We hebben ook tot ons 16e tegenover elkaar gewoond, dus ik kan ook echt wel zeggen dat ik haar het allerbeste ken! Ik vond het extra bijzonder om een bruidsboeket voor zo’n vriendin te maken.

Zij en Mark wilden graag vrolijke zomer kleuren, met wat blauwe tinten erin verwerkt. Dat kleurt mooi bij het blauwe pak en de stropdas van Mark.
Om het niet té blauw te maken heb ik er roze en wit aan toegevoegd. Mooie, grote roze rozen in het midden. Niet te opvallend, maar ze maken het boeket wel meteen vrolijker. Verder heb ik verschillende delphiniums gebruikt, juffertje-in-het-groen, korenbloemen, kamille, grassen en campanula’s.

De witte bloemen maken het echt tot een los en veld-achtig boeket. Ik hou niet van al te strakke boeketten. Een bruidsboeket hoeft niet van alle kanten hetzelfde te zijn. Er hoeven ook niet per sé 3 of meer van dezelfde bloem in, zoals je weleens hoort. Ik vind het prachtig als ze wat meer natuurlijk en “rommelig” zijn.

Ze hebben de bruiloft klein en intiem gehouden, op een fantastische locatie: het Amstelhotel in Amsterdam. Wat is het daar mooi! En natuurlijk pal aan de Amstel, met allemaal enthousiaste, varende voorbijgangers.

mark-janine4

Super leuk om jullie deze foto’s van dit mooie stel én mijn bruidsboeket te kunnen laten zien. Alle foto-credits gaan naar de superfotograaf Chantal van de Berg.

Toen ik het bruidsboeket maakte heb ik zelf ook wat foto’s gemaakt van het ‘totstandkomingsproces’. Mijn vader heeft een fijne werkschuur waar ik alle plek heb om lekker breed te werken. Zo kan ik alle bloemen die ik gebruik naast elkaar leggen. Dat is niet alleen mooi, maar ook heel handig om het overzicht te bewaren.

mark-janine6

En aan de rechterkant het resultaat dus 🙂 Dit is een andere kant van het boeket dan hierboven. Zoals je ziet, is geen kant van dit bruidsboeket hetzelfde. Symmetrie kan mooi zijn, maar ik kies er vaak voor om elk aanzicht van een bruidsboeket anders te laten zijn. Het is gaaf om te zien dat elk kant dan zijn eigen schoonheid heeft. Zo blijf je kijken en is een boeket veel spannender!

9 Reacties

 • Angelique Plakmeijer 4 oktober 08:02

  Prachtig bruidsboeket! Helmaal mijn smaak, als ik ooit ga trouwen, weet ik je te vinden! :)
  @lieks_home

  • Judith Slagter 4 oktober 16:57

   Dank je wel! Ha, dat lijkt me leuk!! Zit je erop te wachten of duurt het nog wel even? X

 • Suzanne Brummel 4 oktober 09:25

  Superleuk!! Echt heel vrolijk zomers! En wat grappig, dat hotel is heel dichtbij waar ik nu woon !

  • Judith Slagter 4 oktober 16:58

   Thanks Suus! Wat een lekkere plek dan zeg, zo dichtbij de Amstel Ben benieuwd naar je huisje! X

   • Suzanne Brummel 4 oktober 17:06

    Ja wel een lekker plekkie hoor! Niet heel dichtbij het centrum, maar als je op je fietsje springt zit je zo in de gezellige Pijp of echt centrum!:) en hardlopen lekker langs de Amstel idd:)! Ben echt happy met m'n nieuwe stekkie, je bent altijd welkom om een theetje te komen drinken en ff te kijken hoor of om te komen eten of een keer te shoppen! Altijd goed:)

    • Judith Slagter 19 oktober 10:53

     Als er een rustigere tijd is aangebroken kom ik zeker langs. Kan nu makkelijk onder schooltijd. Kom ik met Siem! X

     • Suzanne Brummel 19 oktober 10:58

      Dat lijkt me superleuk! :) Gezellig! Jaaa helemaal leuk, dan zie ik dat kleine ventje ook weer:)! Of klein..hij is inmiddels al best groot!! Laat maar weten wanneer je het rustiger hebt! Fijne dag! xxx

 • Janine Olsthoorn 4 oktober 16:41

  Dankjewel lieve Judith! Ik vond het bruidsboeket mooier dan ik me had kunnen voorstellen! Ik heb er echt van genoten de hele dag!

  • Judith Slagter 4 oktober 17:00

   :) Ik kan daar alleen maar om glimlachen! Dat is zoo gaaf om te horen! En je straalt ook echt op alle foto's, super om naar te kijken. Liefs!

Geef een reactie