Workshop Floral DesignOp trouw-event Engaged, oktober 2015

Toen ik werd gevraagd, door mijn naamgenoot Judith, om een workshop te geven op het trouw-event Engaged, zei ik eigenlijk meteen “Ja!”. Dat zeg ik dan in mijn enthousiasme, zonder erbij na te denken.

“Ja, en…” zei Judith toen, “…dan willen we ook een promo filmpje van je opnemen.” “Tuurlijk, is goed, leuk!”, zei ik. Ik voelde me zo vereerd en dat leek me zo gaaf om te doen.

Als die telefoon dan is neergelegd, ga ik eens nadenken en bezinkt het een beetje. “WOW, een workshop. Ik? Kan ik dat?” En “WOW, een promo, van mij? En dat met mijn accent?”
Zo gaat het dan ongeveer in mijn hoofd, maar gelukkig werd mijn enthousiasme niet minder. Helemaal niet toen ik op het kantoor van Engaged mocht komen in Rotterdam. Wat een leuke meiden werken daar en dan had ik het over mijn enthousiasme… nou dan die van deze meiden… Wat een gaaf bedrijf!

Inmiddels is beklonken wat ik precies ga doen in de workshop, die ze stug “masterclass” blijven noemen (wat ik nog cooler vind klinken) en krijg ik er nog veel meer zin in. Wat een onwijs leuke club om bij te horen.

Ik ben nu dus druk bezig met alle voorbereidingen, wat ga ik zeggen, wat moet ik bestellen, dingen ontwerpen, enzovoorts en word het nóg echter. Het is al over drie weken!

Ook mijn promo is inmiddels af en na hem vijf keer te hebben bekeken kan ik zeggen dat mijn accent best meevalt en ben ik er heel erg trots op! Dat heeft Koen van Narratief super gedaan! Echt wonderwerk!

Snap je nog niet helemaal wat Engaged nou precies is? Dan zal ik het even kort uitleggen.

Het is een trouwbeurs, maar dan helemaal anders dan normaal. Geen grote, uitgekauwde stands, suffe muziek, of 13 in een dozijn trouwkaartjes. Nee, Judith en Vivian (de drijvende krachten achter Engaged) zoeken heel kieskeurig de stands en vendors uit. Alleen diegene die vernieuwend zijn en bij hen passen. Kleinere bedrijven, bijzondere mensen met echte passie voor hun vak en die iets bijzonders kunnen.

Het is op het terrein van Lijm & Cultuur in Delft. Kleinschalig, knus en vooral gezellig! Precies wat mij zo aanspreekt. Ook word er goed gezorgd voor een natje en een droogje, ook niet geheel onbelangrijk! Je kunt een unieke bruidsjurkenshow bekijken, ideeën opdoen voor je bruiloft en de mensen achter de website of bedrijfjes leren kennen.

Qua workshops sta ik in een heel tof rijtje. Je kunt namelijk ook een workshop kalligrafie volgen van Kijk! Handmade, leren stylen van niemand minder dan Holly van Avenue Styling en Lieke van Stories by Mabel gaat je vertellen hoe je jouw ceremonie heel bijzonder kunt maken.

Wil je de promo’s van de anderen bekijken of de sfeer proeven van Engaged 2014? Kijk dan absoluut even op de website!

2 Reacties

  • Sproetinhuis 13 oktober 17:13

    Super geworden Judith, wat een vakvrouw ben je en dat accent valt heel erg mee hoor!! Ooit wel een tukker iets boeiends horen vertellen 😜!!! Veel succes met het geven vd workshops jammer dat ikniets met trouwen heb maar zal graag een workshop bij je willen volgen.

    X Maaike @sproetinhuis

  • Angelique Plakmeijer 13 oktober 18:58

    Super leuk je promo filmpje! Je maakt prachtige boeketten!
    @lieks_home

Geef een reactie