Johan & SusanBruiloft

johan-susan1

Afgelopen juni is mijn lieve vriendin Susan getrouwd met haar man Johan. Ik had gelukkig de eer om haar bruidsboeket te mogen maken. Lieve, frisse zomerkleuren passen perfect bij haar en gelukkig is ze daarvoor in de goeie tijd getrouwd.

Ik koos onder andere voor verschillende delphiniums, pioenen, mint, kamille, scabiosa en spirea. En werkte het af met eucalyptus. Van mij hoeft een afwerking niet perse met blad, maar het licht grijze van eucalyptus vind ik heel erg mooi bij deze frisse zomerkleuren.
Het mooie van de bloemen in dit jaargetijde vind ik dat er veel lange bloemen zijn, ideaal voor de stijl boeketten die ik graag maak en mooi vind. Het is al meteen zo fijn veld-achtig. Om wat meer vulling te krijgen heb ik er een aantal witte pioenen tussen gedaan.

Ik mocht ook als gast aanwezig zijn op deze mooie dag, en het was echt fantastisch weer. Niet te heet, maar wel een heerlijk zonnetje. Dit maakt de foto’s toch altijd nog vrolijker.

Ze trouwden in het gemeentehuis op het plein van hun woonplaats Den Bosch. Na de ceremonie liepen we naar het Mariapaviljoen om daar wat te drinken en voor een taartje natuurlijk! 🙂 Daar liepen we dan met z’n allen over dat grote plein, echt een heel tof gezicht!

johan-susan4

Ik ben maar wat blij dat ik wat foto’s mag gebruiken voor mijn blog, want ik ben toch altijd wel echt trots als ik zie dat wat ik maakte, er zo anders en nog vele male mooier uitziet als het één geheel is bij de bruid. Een mooie jurk, het gedane kapsel en make up maakt het toch altijd een mooi plaatje!
Afgelopen zondag heb ik alle foto’s mogen bekijken en ze waren echt prachtig, dus ik vind het heel erg leuk dat ik een deel mag laten zien aan jullie, zodat jullie ook een beetje mee kunnen genieten.

Deze prachtige foto’s (behalve de onderste) zijn gemaakt door Lianne Blomsma.

0 Reacties

    Geef een reactie