Het klokje hangt...en de knollen liggen

klokje-hangt1

Zoals ik de vorige keer al schreef; het klokje van Elke v/d Berg dat ik kreeg voor mijn verjaardag hangt! En wel bij de nieuwe plankjes.

Een leuk hoekje, die erom vraagt om er elke keer iets aan te veranderen, wat dus nu al zo’n 4 keer is gebeurd.

Ik kan in dit nieuwe hoekje hangplantjes kwijt, kaarsen, maar ook mijn kleine (luxe) vaasjes en kopjes. Eerder had ik hier geen goede plek voor; ze vielen weg op onze grove televisiemeubel/bank, op de salontafel stonden ze te kwetsbaar met onze twee kleine meneren (en ik ben zelf ook niet al te handig) en ook op de grote eettafel sloeg het nergens op.
Op de plankjes kan ik de kleine vaasjes samen zetten zodat je ze mooi ziet, zonder dat er iets mee gebeurd. Ook omdat het mooi op ooghoogte is.

Op de foto’s zie je twee soorten knollen. Degene met de kleine roze bloemetjes, is een cyclaam. De andere, met de wat langere, paarsachtige bloem is een herfststijlloos.

Super leuk om neer te leggen op een plankje of gewoon op tafel. Je hebt vast wel een leuk bordje/schoteltje of schaaltje! Heel makkelijk zijn ze, want ze hebben niets meer nodig dan een beetje licht. Geen water/grond, niks! Je legt ze neer en de bloemen komen vanzelf.  Het kan soms even duren, maar heb geduld!
Heb jij er een thuis? Hoe en waarop heb je hem neergelegd? Tag me dan, dat vind ik erg leuk om te zien!

2 Reacties

  • Suzanne Brummel 14 november 16:53

    Zo leuk dit. Echt prachtige kleuren combinaties!! Fijn weekend Judith:) liefs Suzanne

    • Judith Slagter 14 november 22:19

      Thanks! Dikke kus terug en jij ook een fijn weekend Suus!

Geef een reactie