Gerco & TabithaBruiloft

Sommige bruidsboeketten zijn extra bijzonder. Omdat het voor een bekende is, een naaste vriendin of zelfs voor een familielid. Afgelopen september mocht ik zo’n bruidsboeket maken, voor mijn lieve nichtje Tabitha. Ze trouwde met haar liefde Gerco.

In september zijn er altijd die mooie dahlia’s. Ik vind ze prachtig en ze zijn er in allerlei kleuren, groottes en vormen. Dit maakt dat ze heel erg geschikt zijn om in bruidsboeketten te gebruiken. Een grote aan de zijkant, een kleinere variant in het midden en dat aangevuld met fijnere andere bloemen.
Ook in dit boeket heb ik er meerdere gebruikt. Een aantal hard-, en zachtroze. Verder zitten er (na)zomerse bloemen in zoals delphinium, nerine, sneeuwbes, rozen en hortensia.

Omdat het voor familie is is het extra spannend wat het bruidspaar ervan vindt en hoe het matcht met de jurk en het pak van de bruidegom. Ik wist dat hij geen standaardpak zou hebben, maar één met een blauwe tint. Om dit en het strandgevoel, waar de dag ook grotendeels plaatsvond, te benadrukken gebruikte ik lichtblauw lint om de stelen af te werken. Door wat lichtblauwe delphiniums in het boeket te verwerken en deze kleur terug te laten komen, maakt het weer een mooi geheel.

Ik had dus de mazzel om dit stel te mogen meemaken op de dag zelf en dus het plaatje compleet te zien. Dat vind ik toch altijd het leukste, als gewoon alles klopt, en dat de bloemen dan zo’n mooie aanvulling zijn. Dat is waar ik ontzettend mijn best voor doe en als dat dan zo mooi uitkomt, kan ik alleen maar blij zijn. Precies daarom ben ik bloemist!

Nu zie ik dit geheel niet bij elk bruidspaar en is het extra tof als ik een aantal foto’s achteraf krijg en nóg toffer is het als deze gemaakt zijn door een fantastische fotograaf. En dat was op deze dag absoluut het geval. Martijn Roos maakte de foto’s en zoals je hierboven ziet is dat sprookjesachtig mooi gelukt. Voor die gigantische hortensiastruik…

Elke keer weer als ik de foto’s terugkijk, krijg ik een glimlach. En ik ben nog niet eens de bruid 😉 Bedankt dat ik deze mooie foto’s mocht delen lieve Tabitha en ik hoop dat de rest het leuk vond om mee te genieten!

0 Reacties

    Geef een reactie