Zoete kleuren in de BroerekerkStyled shoot met Gea Dijkstra en Lianne Blomsma

Bij een styled shoot duurt het vaak wel even voordat het helemaal kant en klaar de digitale wereld in kan. De foto’s worden zo nodig bewerkt, er wordt een selectie gemaakt en soms wordt het verstuurd naar een (internationaal) blog en meestal duurt het dan nog wel een aantal maanden voordat zij het online zetten. Nu was het gekke toeval dat ik in vier maanden tijd voor drie shoots het bruidsboeket mocht maken en die allemaal in 1 week tijd online kwamen, waarvan zelfs twee op dezelfde blog. Hollen of stilstaan dus.

De tweede shoot die online kwam is in samenwerking met Gea Dijkstra en Lianne Blomsma.
De stijl was heel anders dan de vorige. Een rustig moodboard met pasteltinten. Dat vraagt dan ook om een heel ander bruidsboeket en dat vind ik juist zo leuk aan het meedoen aan styled shoots. Steeds iets totaal anders om het geschetste plaatje compleet te maken.
De locatie waar de foto’s werden gemaakt was in de Broerekerk. Een hele hoge kerk met grote ramenpartijen bovenin, wat het prachtig licht maakt.

Ik maakte een bruidsboeket met perzikkleurige franse tulpen, roze violieren en rozen, wit-groene ranonkels, helleborus en een aantal donkerpaarse ranonkels om het geheel niet te zoetsappig te maken. Te veel pastel vind ik snel romantisch overkomen en daar hou ik over het algemeen niet zo van 😉 (nee, ook niet in het echte leven haha). Ook werkte ik met olijftakken en liet ze er verder uitsteken voor een stoerder effect.

Aan deze bruidsshoot werkten mee:
Organisatie en fotografie: Gea Dijkstra van Blooming Picture en Lianne Blomsma / Visagie: Noelle / Styling: Brisked / Jurken: 46 dresses / Confetti: Bladconfetti / Model: Kimberly Marchena / Locatie: Broerekerk Bolsward

Deze shoot staat ook gepubliceerd op de blog “The Perfect Wedding”, deze kun je hier bekijken.

0 Reacties

    Geef een reactie