Half jaar aan instagram-inspiratie

Toen eenmaal mijn nieuwe website in zicht was, kon ik een tijdje geen blogs meer plaatsen op de oude en wachtte ik op de nieuwe om daar fris te beginnen. Dit duurt natuurlijk altijd langer dan gedacht en zo bleef ik wel foto’s maken, maar schreef er geen blogs bij.
Een aantal van deze foto’s plaatste ik wel op mijn Instagram. Ik vind het jammer dat ze helemaal niet op mijn blog zijn gekomen, maar ik vind het te laat om nu nog van een boeket uit februari een blog te schrijven. Je ziet aan de bloemen namelijk dat het nu niet meer zou kunnen, denk aan tulpen of seringen, die zie je niet meer.

Om de foto’s toch op mijn blog te hebben plaats ik ze van de afgelopen maanden in een keer. Ik ga proberen regelmatig maandfoto’s-post te maken met de foto’s die het niet hebben gehaald tot een blog en/of de foto’s die alleen op Instagram stonden.

De Instagramfoto’s van april t/m juni:

De Instagramfoto’s van jan t/m maart:

0 Reacties

    Geef een reactie