Toverpioenen

Helaas lopen de pioenen alweer op hun eind. We zullen weer tot volgend jaar moeten wachten om een bloemenwinkel in te lopen en een hele wand met allemaal verschillende soorten en kleuren pioenen te vinden.
Laatst maakte ik dit boeket en gaf het aan mijn lieve moeder.
De eyecathers van dit boeket: de allermooiste toverpioenen die ik ooit had gezien. Zo ontzettend groot en wat een kleuren. Van eerst donkerrood naar een prachtige koraal achtige kleur aan het eind. Jullie hebben hem vast ook gezien op mijn Instagram, want ik had er stiekem eentje mee naar mijn eigen huis genomen. Hij heeft langer dan een week gestaan en echt geweldig om te zien hoe hij steeds van kleur veranderde.

De bloemen die in het boeket zitten zijn:
Salomonszegel, violier, digitalis, delphinium, lysianthus, helleborus, roos, hortensia, kamille, campanula en pioenen.

0 Reacties

    Geef een reactie