Arthur & AniqueBruiloft

Een relaxte en losse sfeer, met familie dineren aan lange tafels, een buitenceremonie, en dat allemaal in het bos, op het gras, tussen de bomen, aangevuld met de mooiste peachkleurige bloemen. Dat was wat Arthur en Anique wilden op hun bruiloft. En dat is me toch een partij gelukt!!

Ik had het geluk het bruidsboeket te mogen maken voor Anique. Niet te klein, niet stijfjes, en in natuurlijke peach-achtige tinten. Anique is gek op pioenen, en yeah daar was het precies de tijd voor. Ik gebruikte veel van die grote koraalkleurige pioenen, met zo’n mooie geelachtige binnenkant van meeldraden. De stelen werkte ik af met lange linten in dezelfde tint. Een trend die je vanuit Amerika veel ziet en waar ik helemaal weg van ben. Andere bloemen die je in het bruidsboeket kunt zien zijn dahlia’s, violieren, rozen, astilbe, en jasmijn- en olijfblad.

Ook zorgde ik voor de losse bloemen, zodat al het bloemwerk goed bij elkaar past. Deze bloemen zijn prachtig gestyled door Liza van Liza Lente Styling. Zo stonden er dus over de hele locatie de mooiste bloemencreaties. Boeketten bij de ceremonie en loungehoek, olijfblad aan de stoelen en losse vaasjes op de dinertafels.

Hoe deze bruiloft — om je vingers erbij af te likken — eruit zag? Een geluk dat ik deze prachtige foto’s, gemaakt door Anouschka Rokebrand, hier mag laten zien.

De ceremonie, de foto’s en het eten, alles is heerlijk buiten gedaan. En wat een mazzel hadden ze met het weer. In een week waarin het echt Nederlands herfstweer was hebben ze toch gewoon alles, zonder één druppel, buiten kunnen vieren.
De hele dag vond plaats op Erfgoed Bossem. Ik vind de locatie echt prachtig. De karakteristieke schuur, grasvelden en een stuk bos waar ze tussen de bomen een houten bankje en stoeltjes hadden neergezet om elkaar daar het ja-woord te kunnen geven.

Wat een prachtige bruiloft! Alles tot in de puntjes verzorgd en op elkaar afgestemd. Super leuk om er aan mee te hebben mogen werken. En dan ook nog zulke foto’s van de fotograaf terugkrijgen, ik hoop dat jullie hier nog héél lang van kunnen nagenieten!

Deze bruiloft is ook gepubliceerd op het blog B.LOVED, klik hier als je deze wilt bekijken.

0 Reacties

    Geef een reactie