Heel veel liefde in hartje AmsterdamStyled shoot met Isabel Sacher

Waar voor de meeste styled shoots een rustige, vaak groene, omgeving wordt uitgezocht, wilde Isabel Sacher het lekker midden in het centrum van Amsterdam doen. Ze woont zelf in Zwitserland, maar was een week in Amsterdam dus combineerde ze dat en organiseerde een city shoot in de binnenstad. Ze zocht een lief stel op en vroeg mij om het boeket te maken.

Ik vertelde een aantal maanden geleden dat er in één week drie shoots werden gepubliceerd (de eerste, de tweede) en dit is dus eindelijk de derde.

Een totaal andere sfeer! Waar de andere shoots wat romantischer en dromeriger zijn, zo is deze shoot modern, stoer en rauw. Het bruidsboeket heb ik los gestoken met lange ranken jasmijn en eucalyptus eruit. De roze rozen zitten dieper, maar ook de tuberosa, kamille, ranonkels, en zuidenwindlelies steken er meer uit om een niet te strak effect te krijgen.

Deze shoot zou natuurlijk niet Amsterdams zijn zonder fietsen, bruggetjes, trappetjes en graffiti. Zelfs het grofvuil heeft ze gebruikt en zo werd een afgedankt stoeltje toneel voor een aantal foto’s.
Als contrast voor de stoere Steve Madden boots en achtergronden, zit er ook veel zachtheid in de foto’s en omdat de Braziliaanse Joyce en de Zuid-Afrikaans/Griekse Dominic een echt stel zijn, zie je echte liefde in hun ogen. Wat de foto’s nog veel mooier maakt!

Deze shoot is al verschenen op The Pretty Blog. Hier kan je verder lezen, als je dat leuk vindt.

2 Reacties

  • Ilona 23 november 08:22

    Wauw, heel erg gaaf! En leuk contrast tussen romantiek en city

    • Judith Slagter 23 november 09:29

      Lekker stoer he?! Weer heel iets anders! Vind het zelf ook een hele toffe shoot geworden :D

Geef een reactie