Dit is hoe een ‘Gilmore Girls’ bruiloft eruitzietStyled shoot met Rianne Fotografie

Zoals je misschien wel weet is er vorige week een nieuw seizoen op Netflix gekomen van de immens populaire serie ‘Gilmore Girls’.
Ter ere hiervan, en omdat het gewoon geweldige inspiratie is, hebben de meiden van Girls of Honour in samenwerking met Naila van Best Day Ever Events een styled shoot georganiseerd. Echt aan alles werd gedacht en er waren (bijna 20!) topleveranciers uit heel het land aanwezig. Het resultaat is dan ook echt te tof geworden!

Bij een shoot gebaseerd op Gilmore Girls kunnen er natuurlijk een aantal dingen niet ontbreken. Bijvoorbeeld een Amerikaans prieel (dit is de reden dat de shoot helemaal in Drenthe werd gehouden, want in Zuidwolde vonden we de allermooiste gazebo). En koffie, donuts, taart, koffie en.. zei ik al koffie?

Ook werd getrouwd door een echte ceremoniespreker, werden er veel taarten gebakken, nog veel meer donuts gehangen aan de te coole donutwall (persoonlijke favoriet ;)) van Teleuktrouwen en hadden we zelfs een modelhond, inclusief kransje.

Ik mocht voor de bloemen zorgen en maakte het bruidsboeket in herstkleuren. Geen standaard rood/oranje, maar ik koos voor warme, dieproze en paarse tinten. Het eucalyptus aan beide kanten er wijd uit en geen klein exemplaar zodat het lekker Amerikaans toont. Ikzelf houd heel erg van dit soort boeketten. Dit past natuurlijk niet bij elke bruiloft of persoon, maar dan is het heerlijk om bij zo’n shoot lekker uit te pakken met onder andere chrysanten, orchideeën en callicarpa-takken!

Zoals ik al zei is echt aan alles gedacht en zo kun je zelfs de clip bekijken die speciaal is gemaakt en opgenomen voor deze shoot. Het liedje op de achtergrond en beelden van de hele dag achter de schermen. Ik hoop dat jullie de shoot net zo tof vinden als wij!

De mooie lijst van leveranciers:
Idee: Girls of Honour
Organisatie en styling: BEST DAY EVER Events
Jurken Rory: Wild at heart bridal
Jurken Lorelai: Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve
Blauwe jurk zangeres: Victors wedding design
Film: Stories to Tell aka Pindakaas productions
Muziek: Mindy van Trouwliedjes.nl
Koffie: Babes Coffee
Taart: Gebakkerij
Muah Rory: Ilona Smit van The Beautiful Bride company
Muah Lorelai: Mirjam Meijer visagie
Babs: Ouiyessi
Fotograaf: Rianne Fotografie
Donutwall: TELEUKTROUWEN
Bloemen: Judith Slagter
Stationery: Kijk kalligrafie
Houten decoratie: Wearegolden.nl
Locatie: Buiten herberg Terlinde
Modellen: Bo Lamers en Marieke Overvest

1 Reactie

  • Alet 7 december 20:07

    Wauw! Alles mooi! De bloemen, de styling, de locatie, de hond... alles!

Geef een reactie