De bijzondere buitenbruiloft van Robin en Sarah

Soms word ik al ontzettend blij van het mailtje voor de aanvraag van een bruidsboeket. Bij Sarah was dat absoluut het geval. Ze wilde namelijk precies wat ik het allerliefste doe: een uniek bruidsboeket maken. Voor een buitenbruiloft. En precies in de stijl die ik mooi vind. Yeah! Dan heb je me al!

Ze wilde graag een “niet te gestyled, zelfs richting rommelig” boeket. Waar anderen denken: “huh?!”, spring ik een gat in de lucht en vind ik dit een geweldige omschrijving. Met een aantal fotovoorbeelden erbij snapte ik precies wat ze bedoelde en duik ik er helemaal blij in.
Toch is dit ook extra spannend. Totaal iets nieuws bedenken, een bruidsboeket dat nog niet bestaat. Het kan zelfs nergens op lijken, want dit zijn de omschrijvingen en “daar moet u het mee doen”. Succes!

Toch heb ik vaak door (mail)contact meteen in mijn hoofd wat het ‘ongeveer’ moet worden. Ik weet vaak de voorkeursbloemen en -kleuren van de bruid. Zo wist ik bij Sarah dat ze van protea’s houdt en dan vooral van de King Protea.
Die bestelde ik, zodat dat de mooie basis van het boeket kon worden. Er kan er daar niet meer dan 1 van in, want dan zou hij veel te zwaar worden om de hele dag vast te houden. Ook hield ze erg van olijfblad, en niet van een te strak boeket. Het olijf liet ik lekker lang en zwierig. Om het niet te zoet te maken koos ik voor donkere dahlia’s voor een mooi contrast met het lichte van de andere bloemen.

Buiten de protea, het olijfblad en de donkere dahlia’s, gebruikte ik ook David Austin rozen in twee verschillende lichte tinten. Ook zitten er lichtroze dahlia’s in. De hangende bloem is een hang-amaranthus. De kleur vond ik er heel mooi bij passen en ook als tegenhanger van de protea vond ik hem tof om aan een kant te gebruiken in plaats van “netjes” aan beide kanten. Dat zou hem te netjes maken.
Nu is hij lekker stoer en dat past perfect bij deze buitenbruiloft.

En wat een mazzel heb je, als je vriendin een hele goeie fotografe is en dus alle foto’s maakt op je bruiloft. Jeannine, van Vier de Liefde, maakte alle foto’s en ik mocht ze ook van Robin en Sarah gebruiken om een blog van te maken. Zoals je ziet vond ik alles mooi en kon ik niet echt kiezen. Veel te kijken en te genieten dus!

De bruiloft werd gehouden op Het Zwarte Veldje in Nunspeet, een open buitenlocatie aan de rand van het bos. Te Leuk Trouwen verzorgde de prachtige inrichting van het veld. Een grote stretchtent, lange dinertafels, lichtletters en prikkabels. Aan de andere kant van het veld stonden stoelen voor de ceremonie, een schommel aan een grote boom in het midden voor de kinderen en tafeltjes waaraan je lekker in de zon kon zitten.

Een ceremonie en dienst in de buitenlucht en heerlijk eten met z’n allen aan de lange tafels.

Fotografie: Vier de liefde Fotografie
Bloemen: Judith Slagter
Styling: Te Leuk Trouwen
Visagie: Tres Jolie Visagie

0 Reacties

    Geef een reactie