Vrolijk januari boeket

Zoals ik wel eens heb verteld is de maand december nou niet echt mijn favoriet. De inspiratie is een beetje op, er zijn voornamelijk kerstbloemen en rood en wit zijn niet echt mijn lievelingskleuren. Ook heb ik in deze laatste maand altijd een beetje een dip. Hoe gezellig ik alle feestdagen ook vind, ik hoop toch in december dat het weer snel januari is.
Het voelt dan als nieuw, fris en vooral als: op weg naar de lente!

Qua bloemen zie je dat er in de maand januari altijd weer een stuk meer keuze is in vrolijke-, en voorjaarskleuren. Deze komen dan meestal nog uit het buitenland, hier is het nog te koud, maar gewoon het frisse gevoel van voorjaarskleuren maken mij alweer een stuk blijer.

Zo ook weer dit boeket. Anemonen, de eerste papavers, sneeuwballen en bloesemtakken.. ik kan er geen genoeg van krijgen.

In dit boeket gebruikte ik:
Craspediabolletjes, sneeuwbal (viburnum), papavers, delphinium, rozen, nerine, anemonen, en twee verschillende bloesems: de oranje/zalmkleurige is een sierkwee (Chaenomeles) en de licht roze is perzikbloesem.

1 Reactie

  • Martine 31 januari 22:14

    Mooi! Leuk die verschillende bloesems! Ik heb een vraagje, je hebt ook een tak met blaadjes van verschillende kleuren groen. Hoe heet die?

Geef een reactie