Het plukseizoen is weer geopend!

Yes! De eerste bollen komen weer boven, bloesems komen open. Onze tuin, de tuin van mijn ouders, mooie bloemetjes tussen het gras en verborgen haagjes zijn voor mij niet meer veilig. Het plukseizoen is weer geopend!

Lekker simpel misschien, maar ik vind het zo leuk om mooie bloemen te vinden. Zomaar, terwijl ik ergens naartoe fiets. Ik kan oprecht een gat in de lucht springen, als ik dan van die leuke kievitsbloemetjes vind in de steeg.

Ook ben ik nog zo ontzettend blij met het behang van Vt-wonen. We hebben heel lang getwijfeld, maar ik bleef hem elke keer leuk vinden als ik hem weer ergens tegen kwam.
Het was toch een drempel over, omdat we toen net het hele huis beneden hadden gestuct. Om dan de eerste muur vol te plakken met behang. Wat als je dit na een maandje zat bent…

Dit is gelukkig helemaal niet het geval en ik vind hem zelfs nog steeds echt heel leuk en ook echt bij ons in huis passen. De plankjes die ik er toen zelf op heb gemaakt doen ook altijd dienst voor de grote hoeveelheid vaasjes die ik heb. Ze veranderen met de seizoenen mee. In de winter zijn het wat meer planten en donkere tinten en nu komen alle pastelkleurige vaasjes weer tevoorschijn. Klaar voor alle pluksels.

Goed fotomateriaal al deze kleurtjes, vaasjes en schattige bloemetjes. Het behang werkt ook altijd mooi mee als subtiel gekleurde achtergrond en natuurlijk de prachtige klok van Elke van den Berg.

Heel blij word ik weer van deze echte lenteplaatjes!

0 Reacties

    Geef een reactie