Contrastrijk bruidsboeket langs de wilde kust van DenemarkenStyled shoot met Wianda Bongen

Neem het idee van Teleuktrouwen voor een stoere shoot bij de indrukwekkende kliffen langs de kust van Denemarken. En combineer het met de prachtige rauwe fotografie van Wianda Bongen. Het resultaat is deze schitterende shoot, met de titel Tough wild thing. Ik zorgde voor een contrastrijk bruidsboeket om de beoogde sfeer mee te versterken.

Het werd één van de tofste shoots waaraan ik heb meegewerkt! Geen zoete plaatjes, maar stoere en dromerige foto’s. Aan zee, op de rotsen bij Møns Klint in Denemarken.

Het model Carmen — met haar prachtige rode haren — werd nóg mooier door een prachtige vissengraatvlecht op haar hoofd gevlochten, met het bruidsboeket in haar hand en eigen man aan haar zijde. Stoere laarzen onder de sprookjesachtige bohemian jurk, over de rotsen, stenen en het strand. Ik blijf kijken naar deze mooie foto’s.

Droom mee:
Behalve een heel team, gingen er ook veel toffe rentals mee van Teleuktrouwen. Hoe gaaf zijn deze donut wall, whiskey bar en gepersonaliseerde stoelen. En dat met dit onwijs mooie uitzicht!

Omdat ik de style van Wianda kende, heb ik er voor gekozen om geen zoete kleurencombinatie te kiezen, maar witte bloemen af te wisselen met roze en diep-donkere tinten. De bijna zwarte scabiosa er los uitgestoken, samen met de leeuwenbekken, violieren, brem, zwarte hedera-bessen en het fijne eucalytpus. Tegenover de wat grovere bloemen zoals protea’s, seringen, ranonkels en helleborus.

Om het niet te zwart-wit te maken, heb ik er wel roze in gebruikt. Maar omdat ik het absoluut niet zoet wilde hebben, heb ik meer gezocht naar roze kleuren die tegen het paarsachtige aan zitten. Dit past ook heel erg mooi bij het zwart. Het lange lint vind ik hier mooi bijpassen, omdat het de vorm en het losse van de jurk benadrukt.

Het is heel iets anders dan jullie over het algemeen van me gewend zijn. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat jullie hier van vinden!
Ik vond het in elk geval te gek om te maken en prachtig om zo op de foto’s terug te zien. Ook kun je genieten van bewegend beeld om nog meer de sfeer te voelen, want Claire van Blond & Blauw was ook mee. Ze heeft van de hele shoot een video gemaakt die je hieronder kunt zien!

Deze shoot is gemaakt door deze fantastische leveranciers:
Organization: TELEUKTROUWEN & Wianda Bongen Photography
Photographer: Wianda Bongen Photography
Videographer: Blond&Blauw Films
Styling, stationary & rentals: TELEUKTROUWEN
Flowers: Judith Slagter Florals
Dress: Wild at Heart Bridal
Groom’s Apparel: Bruidshoek
MUHA: Hair & Makeup By Nathalie van de Ven
Jewelry: Minouche en Rûne Sieraden
Pie & Donut’s: Majesteit Taart
Leather accessories: OWNED BY.nl
Models: Carmen & Johnny

Deze shoot is ook geplaatst op het mooie blog Junebug Weddings. Welke foto’s zij hebben uitgelicht, kun je hier zien.

2 Reacties

 • Reint 30 april 17:11

  Wat prachtig weer !
  Ben je de Judith Slagter die bij PPM-Oost werkte?
  Vr. gr., Reint

  • Judith Slagter 30 april 19:30

   Dank je wel voor je compliment! Nee, ik heb niet bij PPM gewerkt, is het een bloemenwinkel? Toevallig als er nog een Judith Slagter is!

Geef een reactie