Modern en kleurrijk bloemwerk voor Roel & Marije

Vorig jaar mei zijn Roel & Marije getrouwd, en ik mocht het bloemwerk verzorgen. Marije wilde graag een bruidsboeket dat op een losse manier in de breedte zou uitlopen. Een hele leuke uitdaging, omdat je dit nog niet zo vaak zag in de periode waarin Roel en Marije trouwden. Ook was ik helemaal fan van de kleuren die ze koos. Zachte tinten, zoals roze en wit, met een stoere contrastkleur: (donker)rood.

In dezelfde kleuren maakte ik een eenzijdig stuk op de backdrop, de boeketjes aan de stoelen en bloemwerk op en bij de dinertafels. De bloemen die ik gebruikte zijn pioenen, Engelse rozen, spirea, scabiosa, leeuwenbekken, digitali, viburnum en olijfblad.

Na afloop ontving ik een foto waarop ze stralend naar het bruidsboeket kijkt! Een groter compliment kan ik niet krijgen. Kijk hieronder mee naar de mooie foto’s van Suegraphy!

Foto’s: Suegraphy
Backdrop & rentals: TELEUKTROUWEN

2 Reacties

  • Esther 15 januari 19:53

    Ik vind deze kleurencombinatie zo mooi!!

Geef een reactie