Uitbundig en kleurrijk bruidsboeket van Chaveli

Afgelopen september zijn Gema en Chaveli getrouwd. Voor Chaveli mocht ik een kleurig bruidsboeket maken. Ze wilde absoluut geen standaard bruidsboeket; in tegendeel, lekker uitbundig!! Extra tof zijn de veren die ze er graag in wilde.

Ondanks dat er roze, rood en oranje is gebruikt, oogt het helemaal niet als een bont boeket. Dit komt omdat de kleuren die ik erin verwerkt heb, allemaal vrij dicht bij elkaar liggen. Ook zitten er geen fel gekleurde bloemen in, wat het toch één geheel maakt.

De protea is in dit boeket echt het middelpunt, en samen met de banksia’s vormen ze een stoere basis. Daar voegde ik leeuwenbekken, dahlia’s, hangamaranthus, sanguisorba (pimpernel) en verschillende soorten blad.

Foto’s: Lott’s
Veren: Inspire Styling

1 Reactie

  • Chaveli 8 februari 21:53

    Awww this bouquet was the superstar of the day and totally completed the look! I'm forever grateful! You rock, thanks judith! 😘❤️

Geef een reactie