Zo zag de exotische bruiloft van Denny & Louisette eruit

Een internationale bruiloft, waarbij de ceremonie voor de helft in het Nederlands en de helft in het Frans werd gehouden. Ook het bloemwerk mocht exotisch en tropisch. Veel donkergroen blad, zoals onder andere Monstera, Xanadu, Fun Bun en Asparagus, aangevuld met alleen witte bloemen. Enkel in het bloemwerk aan de zijkant van de ceremoniestoelen zat wat zachtroze.

Het moodboard en de planning werd gemaakt door weddingplanner en ceremoniemeester Arlette van Proud Mary. Deze was al zo tof dat ik vanaf het moment dat ik ‘m voor het eerst zag, direct zin kreeg om ermee aan de slag te gaan. Zo kom je ze namelijk niet vaak tegen hier in Nederland. Een super leuke uitdaging dus!

Mijn favoriet bij het maken van dit bloemwerk was toch wel de backdrop. Het is echt niet zo dat ik altijd alles met twee vingers in mijn neus maak. Dit vond ik echt wel spannend. Hij was zo ontzettend groot; en dus ook zwáár! De bloemen moeten water hebben, dus er zit veel oase in. En dan moet het hoog hangen, en natuurlijk niet omvallen.

De backdrop werd op maat gemaakt voor deze bruiloft door TELEUKTROUWEN, waarbij Tim de Handyman achter dit soort projecten is. Hij verzekerde me dat de backdrop sterk genoeg zou zijn en ‘ie extra stevig zou worden. En ja hoor, hij stond binnen een kwartier, en steviger had niet gekund. Wauw, wat een backdrop! Hij paste perfect op de locatie en het was een mooi geheel.

Meestal ben ik weg voordat de gasten en het bruidspaar aankomen, dus is het voor mij altijd dé verrassing hoe het er in z’n totaliteit uit ziet. Een extra leuk moment altijd dus, als ik de foto’s binnen krijg. En ook deze keer weer; mooi om te zien hoe alles bij elkaar stond.

De week waarin Denny & Louisette trouwden was heel erg druk. Zo’n drukke week had ik zelfs nog nooit gehad. In één week vijf verschillende bruiloften, en niet alleen omdat het andere stellen zijn, maar temeer omdat de stijlen totaal uit elkaar lagen. Dat was tijdens het werken soms best schakelen, omdat het maken soms ook door elkaar liep. Maar alles is helemaal gelukt en dan ben ik me een partij trots… Zo tof dat ik dit mag doen!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze exotische bruiloft vinden!

Foto’s gemaakt door Esther van Geenen Photography.
Backdrop & Rentals van TELEUKTROUWEN.
Weddingplanner & Ceremoniemeester: Arlette van Proud Mary

0 Reacties

    Geef een reactie